• Lorem ipsum

 

David

     

David Bosman is een enorme sportliefhebber. Vooral het verenigingsleven spreekt hem aan. Helaas laat zijn fysieke gestel hem nog wel eens in de steek waardoor hij enkele jaren terug zijn voetbalschoenen aan de wilgen heeft moeten hangen. Stiekem haalt hij ze er nog wel eens af omdat hij het niet kan laten. Ziet u hem mank door de winkel lopen, weet u hoe het komt.

Doordat alles altijd om sport heeft gedraaid, rolde David op jonge leeftijd de Go-Sport in de Laanstraat binnen, en is sindsdien niet meer weggegaan. Na een paar jaar nam hij samen met Guido de winkel over en ontstond Sportze!

Tegenwoordig is David veel te vinden op de racefiets, loopt hij regelmatig hard, en ook op de tennisbaan kun je hem tegenkomen.

Heb je een vraag voor David? Neem dan contact op via de mail of LinkedIn.

 

 

Guido

Guido Visee is een betrokken sporter in Baarn. Hij voetbalt zelf in het tweede elftal van SV Baarn en is regelmatig op de tennisbaan te vinden. Guido woont zijn hele leven al in Baarn en heeft zijn middelbare schooltijd op het Griftland doorgebracht. Hierna heeft hij de opleiding Sport en Bewegen gevolgd in Hilversum. Na deze sportieve opleiding ging Guido in Amsterdam naar school om Accountancy te studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Guido is jarenlang jeugdvoetbaltrainer geweest, maar door tijdgebrek is dit de laatste jaren helaas niet meer mogelijk. Sinds de zomer van 2020 is Guido begonnen aan een opleiding voor fysiotherapie, zo hoopt hij de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn 

Heb je een vraag voor Guido? Neem dan contact op via de mail of LinkedIn.

 

Marjorie

Majorie Dake is sinds augustus 2016 werkzaam bij Sportze. Mars woont in Baarn en is moeder van twee schitterende kinderen en getrouwd met haar leuke man. Ze werkte de afgelopen jaren bij een outdoor leverancier/groothandel in Naarden, maar wilde graag het directe contact met de klanten weer terug. Majorie heeft veel ervaring opgedaan in een sportwinkel in Hoevelaken. Sportze is zeer blij met "Mars". Ze is een spontane en leuke vrouw en past dus precies bij Sportze. Zelf trekt ze graag haar hardloopschoenen aan en is lid van tennisvereniging Phonosmash. 

 

Heb je een vraag voor Majorie? Neem dan contact op via de mail.

 

Lia

Dit is Lia. Lia is vanaf het begin al werkzaam bij Sportze, dit doet ze met veel enthousiasme en plezier. Lia is de moeder van Guido en Claire, en daarom dat ze vanaf het begin al erg betrokken is bij de zaak. Verder hoopt ze nog lang verder te kunnen bij Sportze en daarmee ook altijd klaar te kunnen staan voor de klanten.

Heb je een vraag voor Lia? Neem dan contact op via de mail.

 

 

Floris

Floris Scheurleer is lid van het Sportze Team. Floris woont in Leiden, maar wanneer hij Baarn is bied hij indien nodig een helpende hand. Hij speelt bij het tweede van Sv Baarn samen met Guido Visee. Floris is ook door SV Baarn in aanraking gekomen met Sportze. Guido Visee is voor een seizoen zijn trainer en coach geweest. Floris kwam sindsdien vaak in Sportze en bouwde een goede band met Guido en David op. Door zijn grote interesse in sport en ondernemen is hij betrokken geraakt bij Sportze.

Heb je een vraag voor Floris? Neem dan contact op via de mail.