Voetbalschoenen

Welke voetbalschoenen passen bij mij?

In ons assortiment hebben wij de beste voetbalschoenen voor u uitgekozen.

Het is erg belangrijk om de goede kicks te kopen, belangrijk om naar te kijken is het materiaal waarvan de voetbalschoen is gemaakt en de ondergrond waarop gespeeld wordt.

Wilt u de snelste op het veld zijn? dan raden wij de synthetische, lichte schoenen aan.

Wilt u de meest comfortabele kicks? dan raden wij de leren voetbalschoenen aan.

Welke soorten zijn er?

De AG voetbalschoen is speciaal ontwikkeld voor het kunstgras.

De zool is speciaal gemaakt om mee te voetballen op kunstgras. AG zolen hebben meer noppen dan de meeste voetbalschoenen 20 t/m 25. De noppen zijn kleiner van grootte en hol van binnen voor een betere grip en minder druk op de knieën. Deze noppenzool is niet geschikt om op stevige ondergronden te voetballen.

De FG voetbalschoen is voor de Stevige ondergrond.

Speel je op natuurlijke ondergronden dan zijn voetbalschoenen met een FG noppenzool met 12 tot 15 lage noppen op droog gras het meest geschikt voor jou. Het Nadeel is dat de FG schoenen sneller slijten  op kunstgras 

De MG voetbalschoen is voor meerdere ondergronden.
Wanneer je op kunstgrasvelden en tegelijk op echte grasvelden speelt dan zijn MG de beste keuze voor jou. De MG voetbalschoenen hebben een zool met onder andere FG als AG noppen voor grip op beide ondergronden. Nike noemt dit schoentype MG, adidas FxG en PUMA FG-AG.

Bij Sportze.nl hebben wij de voetbalschoenen onderverdeeld in 3 categorieën: Gras, Kunstgras en de zaal voetbalschoenen.

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »