• Lorem ipsum

Wandelschoenen

Korte wandeling

Voor een korte wandeling in de natuur of stad wil je graag een ondersteunende schoen die niet te zwaar is. Het is bij dagwandelingen belangrijk om een flexibele lichtgewicht wandelschoen te hebben.

Trekking

Bij een meerdaagse wandeltocht/trekking ga je voor een langere tijd lopen, Sportze.nl raad u aan om een wandelschoen te kopen die uw voeten en enkels de juiste ondersteuning biedt, u wilt dan een schoen met een goede grip en een nauwsluitende pasvorm om de voet met een middelmatige gewichtsklasse.

Bergwandeling

Als u in dee bergen wilt wandelen of regelmatig langere tochten maakt, dan is het belangrijk dat je een stuggere schoen hebt, De enkel en de voet hebben bij lange wandelingen/bergwandelingen de juiste ondersteuning en bescherming nodig daarvoor is het belangrijk om een wandelschoen te kopen met een stugger Cambreur en een stuggere zool.

Bergtocht

Bij een tocht door de bergen maakt u vaak lange afstanden over een oneffen en ruig terrein, Sportze.nl raadt u aan om voor een robuuste wandelschoen te kiezen die u grip, stabiliteit en ondersteuning geeft op deze bergachtige ondergrond, een goede demping is ook zeer belangrijk omdat u bij een bergtocht een zwaardere uitrusting heeft voor de lange tocht,het gewicht word dan beter verdeeld over de zool.

Expeditie

In besneeuwde gebieden is het weer en de omgeving ruig en onvoorspelbaar. Wij raden u wandelschoenen aan die u een complete grip geven. Door de extreme en ruige omstandigheden van het gebied heeft u een wandelschoen nodig die erg stevig en robuust is. Het is erg belangrijk om bij de wandelschoenen te kijken of er stijgijzers eronder kunnen.

Sportze.nl wenst u een fijne en plezierige wandeling!

 

 

Geen producten gevonden...